Em presento. Sóc l'Olga Torra Trepat, la fisioterapeuta i osteòpata del centre, col·legiada número 3966 i abans que us poseu a les meves mans vull que conegueu una mica més sobre mi.

La meva carrera laboral va començar l’any 2002, quan vaig entrar a treballar en un centre de fisioteràpia durant 4 anys. Però ja des d'un principi em va motivar molt l'osteopatia, així que em vaig decidir a cursar els estudis mentre exercia de fisioterapeuta. Simultàniament també estava als equips de futbol base i femení de l’Igualada, on vaig agafar experiència i sobretot vaig aprendre a resoldre problemes in situ i sense gaire temps ni recursos.

Passats els 4 anys, vaig decidir treballar pel meu compte des de casa. La resposta dels meus pacients va ser molt bona i de seguida vaig començar a tenir feina. Però l’augment del volum de feina i les ganes de donar més seriositat, van propiciar que traslladés la consulta al carrer.

Ara, Fisioteràpia i Osteopatia Olga Torra ja és una realitat i des dels inicis fins al moment ha anat creixent. També hi ha hagut un progrés en els tractaments, que s'han anat dirigint més en el camp de la osteopatia sense abandonar la fisioteràpia.

El local té 100 m2, consta d'una sala per fer els tractaments i una altra sala on es fan les classes de gimnàstica. Tot el centre està adaptat per a minusvàlids, incloent-hi un lavabo adaptat.

El centre és una realitat després d'anys de treball i constància. La meva vida laboral va començar l'any 2002 i des de llavors fins ara m'he anat especialitzant en el camp de l'osteopatia.

Si voleu saber més us ho explico...

Les tècniques de tractament són fisioteràpia i osteopatia. També oferim classes de gimnàstica correctiva i hipopressiva a persones amb qualsevol trastorn musculesquelètic i dones amb problemes d'incontinència urinària o en períodes postpart.

El centre està ubicat al barri del Poble Sec d'Igualada, al carrer Doctor Pujades, 23 baixos.

Per a més informació consulteu l'enllaç on hi trobareu el plànol de carrers i com pots contactar amb nosaltres.

FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA OLGA TORRA | C/ Doctor Pujades, 23 baixos (08700 Igualada) - Telèfon: 93 806 79 91 - Email: osteopatiaolgatorra@gmail.com