Serveis

Les tècniques de tractament són osteopatia i fisioteràpia; actuant sobre qualsevol tipus de disfunció musculesquelètica, visceral o neurològica i van dirigides a persones de totes les edats.

També hi ha cursos de Pilates.

Pilates és un mètode d’entrenament per a la salut, indicat tant per a persones sanes com amb patologies concretes com pot ser: Osteoporosis, patologies d’esquena, recuperació de la massa muscular entre altres.

Metodologia de treball

Primera visita

  • Presa de dades personals, recull de la història clínica i mèdica del pacient (tenint en compte els seus hàbits).

  • Exploració física general del pacient per objectivar les disfuncions presents.

  • Elaboració d´un pla de tractament i objectius a assolir.

  • Aplicació del tractament.

Següents visites

  • Valoració del tractament i sensacions per part del pacient.

  • Exploració física general.

  • Aplicació del tractament.

Tarifes i serveis

Fisioteràpia

Els tractaments van dirigits a persones amb dolors en articulacions, músculs, tendons o qualsevol disfunció musculesquelètica.

40€/sessió

El tractament consisteix en una sèrie de tècniques orientades a alleujar el dolor, restaurar funcions i promoure la salut i el benestar.

40€/sessió

Osteopatia

El local té 100 m2, consta d'una sala per fer els tractaments i una altra sala on es fan les classes de gimnàstica. Tot el centre està adaptat per a minusvàlids, incloent-hi un lavabo adaptat.

El centre és una realitat després d'anys de treball i constància. La meva vida laboral va començar l'any 2002 i des de llavors fins ara m'he anat especialitzant en el camp de l'osteopatia.

Si voleu saber més us ho explico...

Les tècniques de tractament són fisioteràpia i osteopatia. També oferim classes de gimnàstica correctiva i hipopressiva a persones amb qualsevol trastorn musculesquelètic i dones amb problemes d'incontinència urinària o en períodes postpart.

El centre està ubicat al barri del Poble Sec d'Igualada, al carrer Doctor Pujades, 23 baixos.

Per a més informació consulteu l'enllaç on hi trobareu el plànol de carrers i com pots contactar amb nosaltres.

FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA OLGA TORRA | C/ Doctor Pujades, 23 baixos (08700 Igualada) - Telèfon: 93 806 79 91 - Email: osteopatiaolgatorra@gmail.com